Stationen Plus for president!

Vinter säsongen börjar nu igen och det är dax att sätta igång med Stationen och Stationen Plus, vilket inte är helt lätt nu när man har fått lite konkurens.

Stationen, som är den första iPhone applikationen som tar banverkets information till iPhonen har nu legat på appstore i över ett år och har gjord tusentals människor glada, vilket är den motiverande faktor för mig att fortsätta med appen. Jag kollade precis Prismo och strax under 18.000 personer har laddat ner Stationen, vilket jag anser är en hel del människor. Nu när mitt liv lugnar ner sig lite så har jag börjat fila på en ny version och den nya gratis versionen skall strax släppas på AppStore. Några snygga nya features kommer också att lägga till förståss.

Vad är det som jag har haft i tankarna då? Jo, en hel del. Allt från det omöjliga till det faktiskt möjliga. Jag har läst en del av de recentioner som folk har skrivit på Appstore och förstått att det är användarvänligheten som skall jobbas på. I version 2.0.6 av Stationen Plus har jag försökt göra en hel del, och några fina recentioner har kommit på grund av det. Jag har också jämnfört min app med mina konkurenters app och tycker personligen att Stationen Plus tar priser i användarvänligheten om jag skall vara ärligt. Min konkurent har dock en annan inriktning mot detaljerad information, vilket är något jag inte tror att jag kommer att rikta in mig på. Jag anser att det som resenären är mest intresserad utav är att få realtids information. Jag tror att resenärer vill veta när och om tåget åker, inte hur ofta den är försenat och vilken procent satts det är av total trafiken.

Nu är inte jag någon pendlare och det är väl kanske ett nackdel för appen, men min familj är. Själv så åker jag lite då och då till Enköping och hälsar på mina päron… då tycker jag att min app underlättar otroligt mycket. Bara att få veta vilket perong tåget åker ifrån tycker jag är guld värd.

Men men, nu är det dax att jobba vidare. Upp till version 2.1 för både Stationen och Stationen Plus!

Hare bra,
/Paul

Posted in Apple, Development, iPhone, Stationen, Stationen Plus Tagged with: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 

Categories